divendres, 7 de març del 2008

Balanç i agraïments

L'Últim Toc tanca el primer trimestre del 2008 amb 4 actuacions i ara es prepara per a les cinc representacions de la seua obra més exitosa De la nit a la mañana.

"Han estat moltes les hores les que aquesta agrupació ha dedicat a les diferents representacions realitzades. Però, malgrat l'esforç i les hores d'assajos, preparatius i l'estrés habitual, els aplaudiments del públic en acabar un espectacle és el major agraïment que es pot tenir. Som conscients de què som un grup amateur i que a poc a poc ens estem obrint camí en el món del teatre, atés que ens queden prou graons encara per ser professionals. Tanmateix, gaudim de valent en cada posada en escena i intentem millorar en cada pas que donem".

Aquesta és la conclusió a la qual arribaren alguns dels components de la formació teatral després de l'actuació de Femení Singular. Des d'ací, agraïm la dedicació que han tingut en menor i major mesura cadascun dels components del grup per fer realitat les representacions, també als ajuntaments d'Almussafes i Sueca per confiar en el nostre "saber fer" i sobretot a Urbà Lozano per haver escrit Femení Singular i per haver-nos deixat representar alguns dels seus contes.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca l'ultim toc teatre!!!!


hehehehhehehe!!


Mireu he trobat este video i mola molt!! fa moltissima gràcia!!

THE CHANCLETTES

http://www.youtube.com/watch?v=SGWJ0ujRq8E&NR=1

LAIA!

Anònim ha dit...

L'agraiment, sens dubte, ha de ser en sentit contrari: de mi cap a vosaltres. Moltes gràcies i espere trobar-vos de nou representat textos meus o d'altri.

Urbà Lozano