dilluns, 9 de juny del 2008

Primer toc de l'Últim Toc


L'Últim toc teatre va oferir el passat divendres, gràcies al músic Llorenç Barber, el seu primer concert de música contemporània al campanar de l'església de Sant Pere de Sueca.

Amb un bon públic que es va concentrar a la plaça de l'ajuntament, el grup teatral suecà amb una posada en escena de llums i sons oferí un repertori de 40 minuts on els instruments musicals eren les campanes d'una de l'esglésies majors de la ciutat arrossera. Baix la batuta de Llorenç Barber artífex del concert, els "músics" tocaren les campanes i altres instruments no convencionals en aquest espectacle anomenat Gest d'aire i bronze. El grup es va felicitar per aquesta nou pas en la seua trajectòria, encara que pel moment no es dedicara a altres menesters que no siguen els teatrals. Tanmateix des d'ací agraïm Llorenç Barber la confiança dipositada en nosaltres i esperem tornar a col·laborar amb ell en altra ocasió.

7 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Dóna-li a Barber la importància que toca, ell es l’artífex de tot! Nosaltres som sols els que tocarem...

Anònim ha dit...

Hola! Pense que l'artífex de tot és Voro Garcia amb el seu empeny per fer de Sueca una capital cultural. Pense que a les notícies anteriors queda clar que Llorenç Barber és el mestre de cerimònies del concert de divendres. Així i tot crec que l'Últim Toc va realitzar una tasca extraordinària malgrat no ser músics professionals i que es mereix l'enhorabona per part del poble de Sueca!

Anònim ha dit...

És cert, si no m'equivoque és l'únic grup de Sueca que actua en la mostra sonora (encara que siga col·laborant). Encara que l'ovació se l'ha d'emportar Llorenç Barber per la seua trajectòria!

Carmen ha dit...

Per a mi ha sigut el concert que més he disfrutat en la meua vida!!!
Va estar genial, al menys des d'allà dalt :D

Anònim ha dit...

A mi encara em fa mal tot,però,va estar interesant.
Ahh !!! Des d´ací vull donar les gràcies a tots els que ens van ajudar a preparar-ho,pujar el material i baixar-lo i també als que cuidaren baix del campanar,sense excepcions.
Gràcies a tots !!!!

Anònim ha dit...

Per a mi va ser una experiència única! Vull donar les gràcies a tots els que ho han fet possible...