dimecres, 17 d’octubre del 2007

Diumenges de paella i... de curs de teatre!



El I curs de teatre amateur de l'Últim Toc Teatre obté una gran acollida per part dels seus participants.

Des de fa dues setmanes el curs que dirigeix el polifacètic Carles Gandia ha tingut una notable acceptació per part dels seus assistents. Cada diuemenge de 5 a 8 de la vesprada s'han dut a terme nombrosos exercicis relacionats en el món de les arts escèniques i en l'evolució personal i psicològica de l'actor/actriu. Durant aquestes tres hores s'han realitzat tota mena d'activitats: exercicis de pronúncia i vocalització, de control del moviment del propi cos, de respiració diafràgmatica i pulmonar així com de relaxació i d'improvisació escènica. Tot dins d'un ambient distés i divertit que convida a oblidar-se de l'estrés i dels problemes quotidians.
Aquestos dos últims diumenges el curs ha tingut lloc al centre júnior del Carme. Tanmateix, s'espera que el proper dia la classe puga fer-se al gimnàs de l'institut Joan Fuster de Sueca. Tot depén de si l'ajuntament facilita o no la còpia de la clau per poder accedir-hi.
L'organització ens ha informat que possiblement la pròxima classe es durà a terme aquest dissabte de vesprada davant el fet que diumenge gran part dels integrants hi seran absents. Així i tot s'informarà a cada participant de forma personal i per via telemàtica, la data exacta i l'horari de la sessió d'aquest cap de setmana.

1 comentari:

claudi ha dit...

Xe,eixe de la foto pareix que vinga de paelleta. No ?
Serà figura ?