dissabte, 13 d’octubre del 2007

Sueca ciutat arrossera i... eròtica?


Sueca, a més de ser poble d'arrós, mim, tornejants i muixerangues, pot esdevenir capital mundial de l'erotisme en els pròxims anys.

Amb un contundent 48 per cent dels vots ha quedat palés que la majoria de votants de l'enquesta d'aquesta setmana està per la llavor de què Sueca tinga un festival eròtic. Encara que quasi l'altra meitat dels participants (un 40 per cent) opinava que una mostra internacional de cultures seria un gran al·licient per catapultar Sueca a l'estranger.
Fins al moment no se sap si finalment es durà a terme aquest festival, atés que podria generar moltes discomformitats per part del sector més conservador de Sueca. Tanmateix, ja han començat a barallar-se els noms dels possibles directors de la mostra i el que més fort s'ha escoltat és el d'en Alfred Rafael Vicente i Boix. Així i tot, s'ha especulat que possiblement ho codirigiria amb altre suecà, Joan Josep Aguar i Matoses. Tot queda en l'aire, però no es descarta res. Els mantindrem informats puntualment.

6 comentaris:

Teresa ha dit...

JAJAJAJA!!! Amb aquests directors el festival eròtic de Sueca enderrocaria al de Barcelona!!!

jordi ha dit...

si si! me vec a alfredito digent-li a Nacho Vidal: la tinc més gran q tu, deuria entrarte complexe...
jajaj

Laia ha dit...

ooooooh! Alfredito si, si, si!!!
hahaha!!
Sueca la gàl·lia de l'erotisme, jo faré de relacions publiques vale?!! i també m'encarregue de comunicar-ho als actors!!! La del catering també!!
hahaha!!!
Entre l'Alfredito i el Joanjo, que dos per a una mare cega!!

claudi ha dit...

Xe,i els llauraors,perquè ací ningú ha parlat dels llauraors.De economia si senyor.
Fa falta un consenso.
Per cert, açò de l´erotisme m´agrada.
També farem cursets ?

Aurora ha dit...

Heiii ja es poden comprar les entrades??? jejeje
A un poblet com el nostre amb la seva conegudísima fama (de loquets i mariquites...) un FestiPower eròtic potser una bomba explosiva !!!! Jejejeje :)

alviboi ha dit...

A vore, jo vull saber això de la ia que diu que farà de relacions públiques.
Lo del catering també ha sonat molt bé. Per cert, que hi hauria de postre? Em pense que tu pots ser la primera contractada, Laia.

Ub bes molt fort.

El dire