dissabte, 20 d’octubre del 2007

Un component de L'Últim Toc participa en un rodatge de Canal 9


L'integrant de L'Últim Toc Emili Chaqués ha participat durant tres dies en el rodatge d'un programa per a la televisió pública valenciana.

El programa titulat Sumari Obert, és una producció de El Mundo TV i és presentat cada dimarts a les 23:45 per Jerónimo Boloix i Encar Ferrando. Aquest espai intenta cada setmana explicar un succés concret aportant totes les claus. La història es conta a través d'entrevistes amb els protagonistes: víctimes, advocats o policies. És així com el relat es basarà en una reconstrucció fidel dels fets. Els espectadors podran veure com va ser el succés, els antecedents o les conseqüències, a partir del treball dels actors i actrius que donaran vida als principals protagonistes del cas.
En aquest cas, Emili Chaqués interpreta a El Lagaña un sicari sospitós d'haver mort d'una fusellada al cap una amiga seua i la seua parella. Tot a canvi de diners. Segons ens ha explicat el mateix Emili, el cas va tindre lloc a Paterna i tot és absolutament real. És així com que aquest espai fa honor a la coneguda frase "la realitat sempre supera a la ficció".
La filmació es va dur a terme a diferents llocs de la localitat marítima de El Perelló així com a diversos indrets de la ciutat de València. Tot dins d'un ambient cordial i distés entre tot l'equip que ha format part d'aquesta producció.
Cal remarcar que al rodatge també participaren altres històrics de L'Últim Toc com Anabel Calderón i Hugo Llopis.
Pròximament els indicarem el dia i l'hora de l'emissió d'aquest episodi del programa.

1. La foto de dalt mostra un moment de la filmació.




2 comentaris:

TM ha dit...

ei... això ja és serio, treballant en la televisió!! que nivell!

Anònim ha dit...

Me n'alegre molt, Emili. Espere que et vaja molt bé, però no deixes de banda el que tu saps.