dissabte, 6 d’octubre del 2007

Un dia, una biografia



Periòdicament us oferirem les biografies dels integrants de l'Últim Toc Teatre. Hui us oferim la biografia del membre més veterà: Claudi Ferrer i Ramos.

Claudi Ferrer i Ramos (Sueca, 1958) és graduat per l'EPA de Sueca i diplomat en rellotgeria per l'Escola Superior de rellotgers de València. A més d'exercir la professió de guardià del temps, treballa des de fa 25 anys com a operari d'alimentació a una coneguda empresa de la localitat. Casat i amb dos fills, ha pogut combinar totes aquestes tasques amb una de les seues passions: el teatre. Va ser en gener de 2004 quan en Claudi va actuar per primera vegada amb l'Últim Toc, concretament, a l'Espai Jove amb un passatge del terror representat durant dos caps de setmana consecutius a una de les sales de Els Porxets de Sueca. Posteriorment, va interpretar el paper de sabater a M'ha dit que ve hui i diversos personatges de l'obra de Matilde Salvador El Betlem de la Pigà. Ha escrit i dirigit l'obra Llunàtics, i, junt amb altres components del grup ha confeccionat i interpretat els guions de Com a xiquets i 1707-2007, de la nit a la mañana, obra per la qual va obtindre el reconeixement del públic, allà on l'ha interpretada, pel seu paper de cec.
Actor tot terreny i defensor a ultrança del teatre en valencià, és un fervent admirador dels grups musicals i dels cantants de parla catalana, així com de l'Athletic Club de futbol.





1 comentari:

claudi ha dit...

El més bonic de tot açò,és que he gaudit del teatre com si fóra un xiquet i tota la culpa la tenen, els companys i companyes que formen part del grup.
Des del pimer,fins a l´últim component del grup "Gràcies" i espere que gaudiu del teatre com jo ho faig.
Sempre us duré al cor.