diumenge, 14 d’octubre del 2007

L'autèntica biografia de Laia Castelló!


Un cop corroborades les dades anteriors, rectifiquem la biografia de la nostra protagonista. Demanem disculpes per no haver verificat el contingut abans de publicar-lo.

Aquest any 2007 ha estat l'any en què Laia Castelló, una de les noves adquisicions de L'Últim Toc, s'ha estrenat com a actriu del grup. Avui presentem la seua biografia.

Laia Castelló i Piera (València, 1988) és estudiant de comunicació audiovisual a la Universitat Jaume I de Castelló. Va estudiar infantil i primer de primària a la prestigiosa escola bilingüe Le Lycée Français de València, tot continuant la seua formació al C.P. Reis Catòlics de Petrer i al C.P. L'Alcosera de Polinyà del Xúquer. Cal fer ressó que ha estat a Sueca, la ciutat on resideix actualment, on va estudiar l'ESO i el batxiller.

La seua vocació artística no sols se centra en l'aspecte teatral, atés que toca l'oboè des de fa gairebé 10 anys. Pel que fa al món de les arts escèniques, va realitzar el curs de teatre de Iolanda Muñoz l'any 2001 a la localitat de Polinyà, on va interpretar en juny de 2002 l'obra Secrets. Posteriorment, va formar part del Curs de Teatre Clown organitzat per la companyia Engrata Teatre i el I curs de monòlegs que es duia a terme a la localitat de Sueca. Allí, dirigida per l'actor suecà Rafa Miragall, va representar en desembre de 2006, al pub la Casona, el monòleg Les preguntes dels xiquets. Tanmateix, quan pensava que tardaria en tornar a fer teatre, L'Últim Toc es creuà en la seua vida. Tanta va ser la seva disponibilitat per participar del grup, que aquest no dubtà ni un sol segon en proposar-li d'entrar-hi. És així com, a l'estiu de 2007, debutava com actriu d'aquesta formació a l'escenari "El Paellero "de Benifairó de les Valls, on va interpretar el paper de turista i llauradora en l'obra 1707-2007 de la nit a la mañana.

A més de ser una gran nadadora en mar obert, Laia és admiradora del rock i la música alternativa dels Països Catalans, així com una defensora "de pura cepa" dels trets culturals i lingüistics dels territoris de llengua catalana. És per aquesta raó que no va cavil·lar per posar-se un parell de xanques, sense pràctica prèvia, per retre-li homentatge a l'escriptor Joan Fuster durant els actes del 9 d'octubre d'aquest any.

2 comentaris:

claudi ha dit...

Laia,eres genial,i L´Últim Toc ha tingut una gran sort en poder comptar amb tú.
Gràcies,pel teu somriure i per ser com eres.Ah...i no canvies mai.
Eres una actriu DE PURA SEPA.

Laia ha dit...

oooohh!! Ixa tia mola eeeh!! hahaha! que crack!!

Ara la biografia si que mola que te cagues!!

Gracietes!!
Que sapiau que des de Castelló faré ressó de l'últim toc, perquè som de pura SEPAAAA, com a bona Castelló clar!!! jajaja