dilluns, 22 d’octubre del 2007

Un dia, una biografia


Jordi Ferrer i Palop (Sueca, 1987) és el tercer eslabó d'una nissaga d'actors i comediants. Tot començant per l'avi Claudio Ferrer i continuant pel seu pare Claudi, aquest suecà del carrer Francisco Vitoria ha heretat les apituds artístiques dels seus avantpassats.
Jordi és estudiant de segon curs d'enginyer tècnic d'obres públiques a la Universitat Politècnica de València. Va cursar els estudis d'ESO i batxillerat a l'IES Joan Fuster de Sueca i al seu torn va rebre la formació en educació infantil i primària al Col·legi Públic Carrasquer.
Titulat com a monitor infantil i juvenil, compagina la seua tasca d'estudiant universitari amb una de les seves passions: monitor dels Júniors del Carme. Secretari d'aquesta associació juvenil amb més de 25 anys d'història, ha participat tant en els últims 10 campaments (primer com a xiquet, després com a educador) com en les activitats que cada cap de setmana es desenvolupen al seu centre. Cal fer ressò que és amb els júniors on coneix L'Últim Toc Teatre i la majoria dels seus integrants.
La seua trajectòria amb aquesta formació va començar fa 5 anys i des d'aleshores ha destacat com un dels membres més actius del grup. La seua participació a obres com El Betlem de la Pigà (2005-2006), M'ha dit que ve hui (2005), Llunàtics (2006), Com a xiquets (2006) i 1707-2007 de la nit a la mañana (2007) corroboren la seua implicació amb L'Últim Toc. És per això que cal destacar la seua interpretació del Duc de Berwick en aquesta darrera obra, on mostra la seua capacitat interpretativa tant a nivell textual com gestual.
De caràcter obert i al·legre i sempre amb recursos per fer riure tothom és sens dubtes un dels integrants més estimats d'aquesta formació teatral.

2 comentaris:

jordi ha dit...

jajaj, ieee, moltes gràcies!! m'ha agradat molt!
si has ficat ahi la meua vida, pareix q sapies mes coses q jo, jaja. la meua primera obreta va ser la de "cuento de navidad" de charles dickens, q la va dirigir alfredito, i d'ahi començarem a fer teatre i coneguerem a l'últim toc, on te vaig coneixer més emili!!
eres un crack mediatic! m'alegre d'haver-te conegut a tu i a tota la resta de components, perquè me feu disfrutar fent teatre.
Gràcies a tots

claudi ha dit...

Mare de Déu quin figura.Este garçon arribarà als "Oscar" de jolibut.És un actor de 1ª.
Ahiii CAMPEON