dilluns, 29 d’octubre del 2007

Un dia, una biografia


Teresa LLàcer i Viel (Sueca, 1989) és estudiant de primer curs de comunicació audiovisual a la Universitat de València. Va estudiar fins als 16 anys l'escola Maria Auxiliadora de Sueca i posteriorment va realitzar els estudis de batxillerat artístic a l'IES Joan Fuster, on va obtindre la matrícula d'honor pel seu impecable expident acadèmic.
La vida de Teresa ve marcada per les arts. Amb només 18 anys compta en el seu haver amb tot un seguit de premis literaris així com de fotografia. A més, és integrant del cor de cambra Madrigal de Sueca i, per descomptat, component de L'Últim Toc Teatre des d'abril de 2007.
La seua trajèctoria teatral va començar amb la companyia Lluna Plena Teatre l'any 2002, on va col·laborar de manera esporàdica. Tanmateix, a la seua escola van valorar de bon grat la seua aptitud per a les arts escèniques i, entre moltes actuacions, va protagonitzar el musical Moulin Rouge, tot interpretant el paper que li va valdre a Nicole Kidman una candidatura als premis Oscar de Hol·lywood. Espectacle que, per la seua qualitat, es va portar a Barcelona per competir amb altres centres de secundària.
El 25 d'abril de 2007 Teresa va fer el seu debut oficial com a actriu de L'Últim Toc, fent el paper de guia de museu a l'obra 1707-2007 de la nit a la mañana. Des que forma part del grup aquesta artista tot terreny ha destacat per la seua cordialitat, simpatia i bon humor. És sens dubte una persona molt estimada al si de l'agrupació.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Ei caram quina artista!! I damunt de Sueca!

Teresa ha dit...

Què tonto!!! (XD)

Anònim ha dit...

La veritat és que L´Últim Toc només té artistes de categoria i Teresa, confirma la regla.

jordi ha dit...

emili, te s'ha oblidat ficar que té parella estable, que en tan bona biografia segur que algú li tira els trastos.. jjj XD

Unknown ha dit...

Ei, colló, amb eixa biografia i eixa presència segur que hi ha un fum d'actors que estan interessats en apuntar-se a l'últim toc, jejeje

Teresa ha dit...

Esteu per anar al manicomi!!! JAJAJA!!! Em sent molt afortunada d´haver-vos trobat a tots i de poder compartir el meu temps lliure amb vosaltres (Crec que són els moments en els que més ric): És un goig inmens!!!!!!!!!