dijous, 11 d’octubre del 2007

Xavi Martí torna a l'Últim Toc Teatre

Xavier Martí i Nácher, històric actor de l'Últim Toc Teatre, tornarà com a membre la pròxima setmana.

Després d'haver abandonat el grup teatral així com l'agrupació musical The Garrophones per motius laborals, el fill pròdig tornarà a casa. Així ho ha confirmat el mateix artista farà unes hores en una entrevista exclusiva a aquesta pàgina web. Segons hem pogut saber, el servei de personal docent de la província de València, ha cridat Xavi per treballar al C.P. de Picanya per fer una substitució. És així com, davant la possibilitat de treballar com a mestre de primària al País Valencià, ha decidit donar per acabada la seua aventura a terres catalanes, on exercia aquesta professió des de feia tres anys.
Visiblement emocionat, ha confessat que deixa enrere una etapa molt especial de la seua vida, atés que és molta la gent que ha conegut a Tarragona, així com les experiències viscudes. Tanmateix, el record d'aquestos anys el té ben guardat a la memòria i les fotografies que se'n porta l'ajudaran a conservar-lo.
Des d'ací el felicitem per la seua tornada a Sueca i li destigem molta sort per a les oposicions de 2008!

3 comentaris:

jordi ha dit...

ai martiiiii! "home sweet home"... Estem segurs que seras un gran component del grup, com a actor i com a amigatxo, q t'estimem tots molt!!
Ens vorem ara més per ací
Enhorabona

claudi ha dit...

Moltes felicitats Xavi i que tingues molta sort en aquesta etapa nova.Almenys estaràs prop de casa,i podràs fer altres coses.
Felicitats de debó

Aurora ha dit...

Xavi !!!! M'alegre moltíssim !!! :)