dijous, 8 de novembre del 2007

Un dia, una biografia


Carles Gandia i Cebolla (Sueca, 1978) és diplomat en arquitectura tècnica per la Universitat Politècnica de València. Actualment exerceix la professió d'aparellador a Gandia a més de la de professor d'informàtica a l'EPA de Sueca. La seua formació acadèmica no se centra solament en els estudis universitaris, ja que posseeix el títol de monitor de temps lliure i al seu torn el d'animador juvenil. És per això que ha estat durant gairebé una década dirigint i coordinant els campaments dels juniors de San Pere així com fent tasques d'educador. Tanmateix, la seua passió i vocació ha estat orientada, com no, al món de les arts escèniques.

Va ser fundador, conjuntament amb altres joves de Sueca de L'Últim Toc Teatre, l'any 1994, i des d'aquell moment ha participat activament al si del grup, sent hui en dia, un dels responsables del bon moment artístic de l'agrupació. Ha col·laborat en la majoria d'obres d'aquesta formació, obres com
el Betlem de la Pigà, Llunàtics, 1707-2007 de la nit a la mañana i Com a xiquets entre moltes més. La seua faceta histriònica també va lligada al món dels clowns, atés que realitza diverses actuacions d'aquesta branca teatral al llarg de l'any. La relació que posseeix amb un gran nombre de components de Pallasso Hospital així com del seu director Sergi Claramunt, ha fet possible que participés en moltes ocasions en "El ataque de los Clowns" a València. Espectacle de carrer que es desenvolupa diversos cops a l'any amb tota mena de temàtiques, des d'una boda clown fins a una competició de golf clown.

Carles Gandia, és sens cap mena de dubte un dels pilars de L'Últim Toc Teatre i un component estimat i valorat. El seu saber fer, la seua predisposició i el seu bon humor habitual en són mostres tangibles.

1 comentari:

Teresa ha dit...

Mile bacci per te Carles, è un gran piacer avere un maestro pazzo come te!!!
P.D.: La família bé, no?
jajajajaja