divendres, 14 de desembre del 2007

Dia de reivindicacions i presentacions a Sueca


Avui a les 20:00 a la plaça de l'Ajuntament de Sueca tindrà lloc una concentració a favor de les emissions de TV3 al País Valencià.

Aquest acte ha estat organitzat pels Joves d'Esquerra Republicana del País Valèncià davant la desició de la Generalitat Valenciana de tancar el repetidor de la Carrasqueta (Alacant) el passat diumenge dia 9 de desembre.

Posteriorment a les 20:30h es durà a terme la presentació D'Èric i l'exèrcit del Fènix al Casal Jaume I de Sueca.

D'aquesta manera Víctor Alexandre (periodista i escriptor) i Èric Bertran (estudiant de 1er de batxillerat), vinguts des de Barcelona ens presentaran el seu llibre Èric i l'exèrcit del Fènix de la editorial proa. Novel·la que narra els fets reals ocorreguts a Catalunya l'any 2004 i protagonitzats pel mateix Èric, un nen de 14 anys que va enviar un correu electrònic a una cadena de supermercats tot demanant que etiquetés els seus productes en català. Sis dies més tard, trenta guàrdies civils vinguts expressament de Madrid van irrompre a casa seva sota l'acusació de terrorisme. Durant l'acte tindrem el relat en directe del protagonista i s'emetrà un curtmetratge que explica els fets ocorreguts l'any 2004.