dimarts, 11 de desembre del 2007

Un dia, una biografia


Alfred Rafael Vicente i Boix "Alfredito" (Sueca, 1979) és un dels membres més antics de l'Últim Toc Teatre ja que en forma part des del 1995. Actualment exerceix la professió de docent a l'ensenyament secundari en l'àrea de tecnologia i dibuix tècnic a la població de Mutxamel. Des dels inicis de l'agrupació ha estat un dels membres més actius per la seua participació en obres com Què s'ha fet de la "n" de Nadal, Adam, Eva i la Mona Xita, Un judici mai jutjat, Com a xiquets, el Quixot, Terror a l'obscuritat, Llunàtics, El Betlem de la Pigà i De la Nit a la mañana. A més d'haver col·laborat com a actor també va ser el director conjuntament amb Xaro Viel de la peça Scrooge basada en el Conte de Nadal de Charles Dickens, així com "la musa" que va inspirar un altre clàssic de l'Últim Toc: Alfredito està en Holanda, obra que tracta l'estada erasmus d'Alfred als Països Baixos durant el seu últim any de carrera.
A més de ser enginyer i professor, Alfred posseix el títol de monitor de temps lliure i el d'Animador Juvenil. Ja que des de fa més de 10 anys forma part, de manera desinteresada, de l'Associació dels Juniors del Carme, tot sent hui en dia, un dels pilars del moviment juvenil.
De caràcter descarat i alegre, i sempre amb la canya a punt per soltar alguna indirecta carregada d'ironia, el nostre amic és al seu torn un fervent admirador del cinema i de la música, gènere que varia al seu gust tot depenent de la situació.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jajaja m´agrada això de "gènere que varia al seu gust tot depenent de la situació"

Anònim ha dit...

JAJAJAJAJA!!
ese cuerpooo ALFREDITOOO!!

Anònim ha dit...

Jo he actuat al seu costat i puc dir que és tot un actor.
És el Robert de Niro suecà.

Anònim ha dit...

Si si, es molt bon actor, pero aneu en compte quan feu un segon pase en ell!