diumenge, 27 de gener del 2008

Espectadors a balquena!


Toni Albà ompli el Bernat i Baldoví i acaba l'espectacle entre vítols i aplaudiments.

El passat divendres dia 25 de gener va tindre lloc l'actuació del camaleònic Toni Albà. Tot disfressat del rei Joan Carles va respondre, en un increïble exercici d'improvisació, totes les preguntes que els assistents varen presentar en aquesta Audiènica i-real. A més a més, oferí als espectadors les seues imitacions de l'expresident Aznar així com del papa Benet XVI. Per acabar d'arrodonir la festa, l'actor del Principat va llegir una redacció (tot fent de rei que vol aprendre valencià) on intercalava un gran nombre dels pobles del País Valencià amb diversos jocs de paraules.
L'Últim Toc Teatre no va faltar a la cita, i, mostra d'això, és la fotografia que teniu a dalt.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

desde cuarto milenio es vol investigar la aparició d'un espectre en la fotografia, pareixer ser que en el moment de la fotografia sols hi havien 7 persones i a surtit un ent desconegut en la part de baix a ma dreta. Fixeu-se be. Cal descobrir aquest misteri

Anònim ha dit...

Parla el fantasma del cine Lido:
M´ho vaig passar genial i va ser un honor sortir a la fotografia amb Toni Albà (encara que fou d´estrangis) jajajajajaja!!!

Anònim ha dit...

Perdoneu,però,l´importància d´aquesta foto no és que L´Últim Toc s´ha fotografiat amb el Toni Albà,sinó que Toni Albà volgué apareixer junt a L´Últim Toc.
Que no és el mateix !!!!!
Bromes apart,va ser genial.
Tot un mestre

alviboi ha dit...

per cert, crec que va ser el 25 de gener...

Anònim ha dit...

Si va ser el 25 de desembre,doncs m´ha passat el temps volant.
Pareix que fou el divendres passat.

Anònim ha dit...

Ho havia escrit a propòsit per saber si llegiu els articles! (heheheh!)