dilluns, 7 de gener del 2008

Mes de categoria per a l'Últim Toc Teatre


L'Últim Toc Teatre tanca positivament les seves actuacions de Nadal.

Mai aquesta agrupació havia tingut tantes actuacions i col·laboracions teatrals. És per això que el mes de desembre de 2007 ha estat el més intens de la història d'aquesta formació dedicada a les arts escèniques. Durant els cap de setmana de desembre i la primera setmana de gener, l'Últim Toc Teatre organitzà l'animació nadalenca del centre comercial Sueca Parc. És així com el Pare Noel, donyets, donyetes, xancuts, patges, maquilladores, carters reials i els Reis Mags amenitzaren les vesprades dels infants de Sueca.
A més a més, aquest grup de teatre va representar el passat 27 de desembre El Betlem de la Pigà. Obra castellonenca que va omplir de gom a gom el Centre Cultural Bernat i Baldoví i que rebé l'acceptació del públic amb incombustibles vítols i aplaudiments. Posteriorment, amb la col·laboració dels Juniors del Carme, l'Últim Toc, sense oblidar el seu vessant solidari, posà en escena l'obra Com a xiquets a l'Asil d'Ancians Desamparats de Sueca, tot fent gaudir la gent més gran de la localitat.
I per acabar d'arrodonir les actuacions, durant el mes citat s'han dut a terme els assajos de la presentació del llibre d'Urbà Lozano Femení Singular. Presentació que tindrà lloc el pròxim 11 de gener a les 20 hores dins les Tértulies de ca Fuster. L'Últim Toc hi participa mitjançant la interpretació d'una selecció de textos de l'autor d'Alginet.

Tanmateix tota aquesta tasca no s'hagués pogut realitzar sense l'ajuda desinteressada i constant de Carles Gandia, Claudi Ferrer i Teresa Llàcer. A tots tres gràcies per fer possible que la flama de l'Últim Toc Teatre no s'apague.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Emili en aquest article també has tingut un error, doncs sense tu no s'haguera fet res. Un salut. CArles

Anònim ha dit...

Carles té raó...si has estat en tots els berenjenals!Si és que...no potser... ;D Teresa (manifassera rondallera ultimtoquiana)

Anònim ha dit...

La veritat és que ha sigut un mes de molta feina i que tota aquesta tasca ha fet treballar de valent al grup,però,els resultats pagen la pena.
És veritat que per a fer un bolo qualsevol,s´ha de montar´s´ha de desmontar,s´ha de dur material,etc etc i que tot açò és feina que no es veu,però, són moltes les hores que fan falta per a poder representar qualsevol cosa.
Algun dia potser,durem un equip de gent que ens durà el material i ens montarà l´escenari,però fins aleshores ens haurem d´arreglar nosaltres sols.
Per tot açò, és molt important i d´agrair sempre que algú ens tira una maneta,perquè és veritat que algunes persones s´ho han currat de valent.
Des d´ací els meus agrïments a tots i totes els que han col·laborat,però en especial a Carles i a Emili.
Bon Any 2008 a tots els components del grup i visca el teatre.

Anònim ha dit...

VÍTOOOOOL!!!
sou uns cracs!!
Laia!!