dilluns, 28 d’abril del 2008

Cap de setmana de rialles a dojo


L'Últim Toc Teatre torna a fer gaudir el públic a les poblacions de Xeresa i la Font de la Figuera amb les seues representacions de 1707-2007 de la nit a la mañana.

Divendres passat a Xeresa es va iniciar la celebració de la desfeta a la Batalla d'Almansa amb una cercavila on tots els personatges de l'obra ultimtoquiana es passejaren, a ritme de dolçaines i tabals, per tota la població de la Safor. Un cop finalitzada la ponència d'Emili Moscardó sobre l'esmentada data històrica, l'agrupació suecana realitzà l'actuació tot rebent l'enhorabona per part del regidor i dels nombrosos assistents que hi acudiren.
Ahir diumenge el grup va actuar al teatre Joan de Joanes de la Font de la Figuera, i cal destacar les paraules pronunciades per l'actor Claudi Ferrer: "a dia de hui, és el millor teatre on hem actuat, ha estat un plaer fer ací la nostra obra pel recinte i pel públic que ens ha vingut a vore, esperem repetir ben prompte". Des d'aquest bloc volem agrair l'ajuda oferida per Silver, el tècnic de muntatge, llums i so del teatre Joan de Joanes que ens va facilitar i millorar la nostra posada en escena.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Senyor máster. Se li ha oblidat posar que el pa estava de categoria!!! Jajajaja!!! Ah! I també que descobrirem la nostra habilitat fent loopings!!!
Ho passàrem genial que, al cap i a la fi, és el què importa!!!

Anònim ha dit...

Les meues felicitacions a tota la gent del grup.
Vau estar genials i milloreu dia a dia.
Dels nervis d´abans de l´actuació, passàrem a la satisfacció després,d´un treball ben fet.
Tota la feina que fem,paga la pena.
Enhorabona !!!!