dimecres, 14 de maig del 2008

Laia Castelló a escena

Demà, 15 maig a les 20h al teatre principal de Benicàssim es farà l’estrena dels treballs realitzats al llarg del curs, pels alumnes de l’aula de Teatre Carles Pons, de la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana.

Els cursos realitzats, en aquesta aula han estat tres: el curs d’iniciació al teatre (profesor Joan Comes), el curs d’interpretació (Cesca Salazar) i el taller de muntatge escènic (Regina Prades).

Pel que fa al curs d’iniciació, s’ha de dir que han adquirit un alt nivell d’interpretació i de coneixements teatrals, ja que quasi tots són principiants i no han experimentat mai l’adrenalina que provoca actuar en un escenari davant d’una inmensa multitud. Aquestos ens interpretaran l’obra Amor a mars, un recull d’esquetxs, la majoria d’ells sorgits a través de la improvisació a les classes impartides per Joan Comes. Cal destacar que entre els alumnes d’aquest curs n'hi ha dos més experimentats, un es tracta de Naurddine integrant de la Cia. Engrata Teatre i amb un llarg recorregut teatral amb companyies d’Alemanya, del Marroc, dels EE.UU… i l’altra es tracta de la Laia Castelló, integrant del l’Últim Toc Teatre. Un apunt que s’ha de prendre d’aquesta aula de teatre i de l’espectacle que ens oferiran, és que la llengua de l’espectacle serà el català, ja que que aquesta aula és impulsora de fomentar-lo, és a dir de normativilitzar-lo als espectacles teatrals.
Es tracta d’un espectacle per gaudir i passar-ho d’allò més bé, només has de tenir ganes per asistir-hi.

Ells t’esperen! I tu, t’animes?