dimecres, 25 de juny del 2008

Moments memorables de l'Últim Toc. L'aniversari de Claudi



Avui us presentem un dels moments més hilarants i recordats de l'Últim Toc Teatre: la festa sorpresa del 50a aniversari de l'amic Claudi. L'ensurt que s'emporta el protagonista es descomunal malgrat que la petita pantalla no ho reflecte de la mateixa forma que nosaltres ho vivirem. En properes edicions publicarem imatges insòlites d'aquest grup de teatre suecà.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

que xuloooooooooooooooo!! quina enveja xeeee!!

vos deixe açò:
Segona semifinal del JERoCK

El proper divendres 27 de juny al Pub Magik de Tavernes de la Valldigna es celebrarà la segona semifinal del concurs de maquetes de música en català, JERoCk 2008. Al concert actuaran MOS I AVANT, AIXADA i CONTRACOP. El guanyador d'aquesta semifinal participarà la setmana següent en la final del JERoCk amb Gatxull i un grup convidat. L'entrada serà gratuïta, l'esdeveniment començarà a les 23:00h.

El guanyador del JERoCk participarà en el concurs Música Jove, dins de la programació de l'Acampada Jove 2008 que es celebrarà a Sant Celoni del 10 al 13 de juliol. Desgavell, guanyador de l'edició de l'any passat, també participarà a la programació de l'Acampada Jove, però en aquest cas en l'Espai Independència (l'escenari gran de l'Acampada) com a guanyador del Música Jove del 2007.

http://www.myspace.com/jerock2008
http://www.acampadajove.cat
http://www.jerc.cat/lasafor


Laia

Anònim ha dit...

És veritat,l´ensurt va ser d´un parell de......,però vau estar genials.