dimecres, 16 de juliol del 2008

Vida clownyugal

El passat diumenge 13 de juliol uns quants integrants de l'Últim Toc tinguérem l'ocasió de veure l'obra Vida clownyugal a la sala Catarastrofeteatro de Campanar. Interpretada per Sergi Claramunt (director de Pallasso Hospital) i Jimena Cavalleti la peça mostra la vida en parella de dos clowns que es coneixen en un càsting per seleccionar una professional de la neteja. L'espectacle posseeix una gran varietat de registres: mim, ball, cançons i sobretot gags a balquena. Amb un muntatge realment senzill aquestos dos clowns són capaços de fer-te riure, reflexionar i plorar.
Hem d'afegir que l'obra va ser estrenada amb motiu de la 13a Mostra Internacional de Mim de Sueca l'any 2003 i que posteriorment ha donat la volta al món. De fet ha estat representada a França, Àfrica, Canadà, Rússia i en un gran nombre de ciutats de l'estat espanyol.
Cal fer ressò que en acabar l'espectacle vam tenir ocasió de sopar amb els protagonistes de Vida clownyugal que amb una humiltat considerable conversaren amb nosaltres i ens contaren fets diversos realment divertits.