dimecres, 17 de setembre del 2008

Arranca la 19a Mostra de Mim a Sueca


Aquesta vesprada Sonja Kheler amb la classe magistral i Cienfuegos Danza amb La intrusa faran el tret de sortida de la mostra d'enguany.

Un any més els habitants de Sueca es preparen per a vore tota mena de representacions de teatre gestual. I avui a partir de les 19:00 començarà una nova edició d'aquest festival internacional. Per aquest 2008, els grups Vol-Ras i Yllana es presenten com a plats principals, tanmateix enguany serà l'edició que més companyies i representacions tindrà atés que hi participaran 14 vingudes d'arreu del món. No obstant això ,la xifra augmenta si tenim en compte que 5 companyies més presentaran els seus espectacle a l'Off-Mim, entre elles Pot de Plom teatre amb l'histriònic Xavi Castillo.
Cal fer ressò que la Mostra de Mim tindrà dos eixos fonamentals: la reflexió social, pel que correspon als continguts, i els límits del teatre amb la dansa, en relació a la singularitat artística. La majoria dels espectacles programats per a aquesta edició tracten de sensibilitzar el públic de les diferències entre les persones, i sobretot, dels entrebancs que aquestes diferències poden suposar per col·lectius que presenten minusvalideses.

Des d'aquest bloc donem l'enhorabona a Abel Guarinos i a l'organització per convertir Sueca, almenys durant 5 dies, en centre neuràlgic del teatre gestual i de la cultura.