dijous, 4 de setembre del 2008

Triomfa el concert de Miguel Bosé a Sueca


Amb l'IES Joan Fuster ple de gom a gom el cantant nascut a Panamà va oferir un concert de dues hores tot repassant el seus trenta anys de trajectòria al món de la música.

A les 11 en punt de la nit varen sonar els primers compassos de la cançó Amante bandido per a deliri dels assistents. Així començava Miguel Bosé el seu espectacle on va fer un repàs exhaustiu de totes les cançons que l'han catapultat cap a un reconegut prestigi. Cançons com Sevilla, Morena mía, Como un lobo, Nena, Hacer por hacer i vells clàssics com Amiga i Te amaré van arrencar els aplaudiments d'un públic entregat que no va estar exempt de cantar tot el repertori de l'artista a ple pulmó. Després del bis de la cançó Nena i amb el concert ja acabat, el cantant, davant l'insistència dels suecans, va eixir de nou per cantar Don Diablo com a colofó de la festa.
Cal destacar que el concert fou un èxit tant d'assistència com d'organització malgrat que s'especulava que el cost de l'entrada (25 euros) podria ocasionar que hi hagués menys espectadors que de costum.