dilluns, 22 de setembre del 2008

Yllana tanca la 19a Mostra de Mim a Sueca


La companyia madrilenya Yllana va clausurar anit la 19a Mostra de Mim amb l'espectacle Brokers.

Un any més acabem l'estiu amb el Mim i aquest any el balanç ha estat més que positiu pel número d'espectacles que s'han vist i també per la seua qualitat. Entre aquestos els que més aplaudiments han arrancat han estat Claire, Canguelis, Chicos Mambo i Brokers. Tanmateix no cal deixar de costat altres actuacions que han tocat la fibra dels espectadors com la història que contà Eva Bertomeu mitjançant la dansa al claustre de la Biblioteca suecana, o les rialles que provocà Iñaki Mata amb el seu espectacle de carrer Barreres.

Yllana amb l'obra Brokers va fer riure l'auditori alhora que va fer reflexionar sobre com podem ser de materialistes les persones un cop tenim un poder adquisitiu elevat. Cal afegir que en finalitzar l'actuació l'integrant del grup madrileny Antonio Pagudo atengué coordialment la nostra agrupació i establí una divertida conversació on ens contà tota mena de detalls i anècdotes sobre Brokers. (A la fotografia podeu veure'l amb nosaltres i amb la samarreta ultimtoquiana).

Per últim cal afegir que l'Últim Toc Teatre ha estat present en aquesta mostra tot col·laborant en les tasques d'organització del festival, és per això que des d'aquest bloc agraïm Abel Guarinos, Carles Royo i Maduixa Creacions, per la confiança depositada en tots nosaltres.

3 comentaris:

Carmen ha dit...

Jo m'ho he passat molt molt bé este MIM, això d'estar dins, encara que siga un poquet ha estat genial.
I això d'eixir al carrer i vore-vos a tots pul·lulant per ahí també!
I enhorabona als que actuàreu al off off MIM, em va agradar molt, i de pas li donàreu un poc de videta al diumenge gris que ens va eixir ahir.

Anònim ha dit...

No comment... estic en un nùvol...

Anònim ha dit...

Només poder veure la cara de felicitat que féieu tots és per a estar contents.
Enhorabona a tots i gràcies a la gent que pensà en nosaltres,per a que poguérem participar d´una forma o d´altra.