divendres, 3 d’octubre del 2008

La situació al Sàhara


Avui a les 20:30h al Casal Jaume I de Sueca hi haurà una conferència de representants del Front Polisari i Abdalahi Zubeir sobre la situació política i social del Sàhara

L'any 2008 és la data en què el rei Mohamed VI va prometre que faria un referèndum per l'autodeterminació del Sàhara. Tot apunta a què aquest referèndum no es realitzarà i és per això que el Front Polisari està reorganitzant-se cercant els següents passos a seguir per tal d'aconseguir la llibertat del seu poble.

És per això que representants del Front Polisari i qui ha estat alcalde en funcions de la capital del Sàhara (Abdalahi Zubeir) vindran al Casal Ribera Baixa de Sueca aquest divendres dia 3 d'octubre per tal de fer una conferència i explicar-nos quina és la situació exacta en què es troba el Poble Saharaui i quin podria ser el full de ruta a seguir en cas que no s'aprovara tal referèndum.

Es tracta d'un acte amb molt de pes mediàtic i és per això que s'ha invitat a diferents mitjans de comunicació i representants polítics locals.