divendres, 28 de novembre del 2008

NOTÍCIA D'ÚLTIMA HORA

La Generalitat Valenciana tanca els repetidors de Tv3 d'Alginet i de la Llosa de Ranes sense previ avís.

La Direcció General de Promoció Institucional de la Generalitat Valenciana ha tancat avui al matí els repetidors d'Alginet i la Llosa de Ranes. Amb això, els canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) han deixat de veure's a bona part de les comarques de La Ribera Alta i La Costera, incloent-hi les ciutats d'Alzira i Xàtiva. Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha explicat a VilaWeb que ningú no els havia notificat prèviament del tancament i que se n'han assabentat perquè usuaris de Xàtiva els han trucat dient que no podien veure cap dels quatre canals.

ACPV ha perdut el contacte amb el repetidor d'Alginet a quarts d'onze i, una hora i mitja després, amb el de La Llosa de Ranes. Un dels tècnics de l'entitat ha explicat que és just el temps necessari perquè el personal de la Generalitat s'hagi desplaçat d'un repetidor a l'altre. 'No pot ser ni un problema de xarxa ni de la distribució de la senyal', ha dit.

Els dos repetidors, titularitat de la Fundació Ramon Muntaner, permetien que uns 150.000 teleespectadors poguessin veure els quatre canals digitals de la CCMA.

www.vilaweb.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com sempre,
VISCA la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ.
Qina merda de polítics.
No ens faran callar.