dijous, 11 de desembre del 2008

La notícia de la setmana


Sis joves són atesos per intoxicació després d'ingerir un pastís de haixix.

Sis joves universitaris de Villanueva de la Cañada (Madrid) hagueren de ser atesos per intoxicació després d'haver ingerit una gran quantitat d'estupefaents en consumir un pastís que contenia haixix. Un d'ells hagué de ser traslladat a l'hospital a causa de la gravetat del seu estat.

Sobre les quatre de la matinada la Guàrdia Civil rebé un avís d'Emergències que alertava que hi havia un problema a un xalet de la localitat. Una patrulla es desplaçà al lloc i s'entrevistà amb una xica que els va comunicar que tant ella com altres cinc joves que estaven a la casa es trobaven malament i sol·licitaven assistència mèdica.

Sembla ser que l'origen del malestar era un pastís que acabaven de consumir durant una festa per celebrar l'inici del curs universitari. En entrar a la casa, els agents comprovaren que cinc joves, quatre dones i un home, estaven gitats en distintes zones del xalet amb forts marejos.

Efectius de Protecció Civil els traslladaren al Centre de Salut de la població. Posteriorment, l'home necessità assistència hospitàlaria urgent a causa de les fortes taquicàrdies que sofria.

Els guàrdies civils recolliren mostres del pastís que fou remés a l'Institut Nacional de Toxicologia que confirmà la presència de cànnabis.

D'aquesta forma, aquestos sis universitaris, malgrat haver consumit substàncies il·legals, han rebut l'ajuda i l'auxili de la guàrdia civil que senyalà en un comunicat que "más allà del delito, la guardia civil siempre vela por la seguridad y el bienestar de los ciudadanos a los que sirve".

Per últim destaquem que els joves es troben en perfecte estat.

Europa press