dimecres, 11 de febrer del 2009

L'Últim Toc Teatre participarà al Primer Festival de Música Indie de la Ribera

L'Últim Toc Teatre serà l'encarregat d'inaugurar el I Festival de Música Indie de la Ribera. L'acte que comptarà amb les actuacions de Shuarma, Sterlin, Polok i Spyplane té com a objectiu recollir fons benèfics per a UNICEF i ASPANION (associació que ajuda als infants malalts de càncer).

El proper 21 de febrer l'Últim Toc Teatre donarà el tret d'inici del Qfestival tot estrenant l'espectacle surrealista Biònic@, una performance de sala creada per a l'ocasió.
El festival s'emmarca dins dels actes del 20 aniversari del grup Qfem, associació juvenil d'animadors i monitors d'Alzira que des de la seua fundació ha estat un dels motors de l'oci per a xiquets i joves de la Ribera.
El Qfestival naix amb un marcat to solidari, involucrant artistes i públic i, és per això, que en aquesta primera edició es vol recaptar fons benèfics per a UNICEF i ASPANION (lluita contra el càncer infantil i ajuda per als pares d'infants amb càncer).
Els artistes que actuaran al festival són Shuarma (grup format per l'excantant d'Elefantes), Sterlin, Polok i Spyplane, que farà un homentage als irlandesos U2.
El macroconcert tindrà lloc a Alzira, concretament a la discoteca Adara a les 22:00 hores i les entrades es poden aconseguir el mateix dia en taquilla per 15 euros i per venda anticipada per 10 euros mitjançant el web http://www.qfestival.net/.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No es diu Nena Deconte,sinó Nena Daconte.