divendres, 17 d’abril del 2009

Presentació de la "La mirada del primat"



Avui us oferim el vídeo de la presentació de La mirada del primat, una de les nostres darreres creacions. El tràiler no es definitiu i pot presentar variacions. Per tant, si voleu fer suggeriments ara és l'hora!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Que passada!!! Se m'han ficat els pels de punta!!!

Anònim ha dit...

Jo el suggeriment que faria és el de la música de deixar-la de fons i que s'escolte els sorolls i els textos que es recitaven. Sobretot quan estan tots en pinya. Igual posar algun moment de crisi d'algun actor, no estaia malament.

Les lletres que apareixen al video sembla un poc... no sé se nota molt el movie maker, jo ho faria amb un programa més del tipus premier o amb el programa de videos de un mac o imac.

Si voleu jo me'n podria fer càrrec si em passàreu el material i em donàreu un termini de temps.

Laia

Carmen ha dit...

Hola Emiliet!!!! M'agrada la idea, pero com vaig estar comentant en Carles li posaria el so natural, esta musica la trobe melancolica, l'altra era impactant total, i en cada moment era una musica diferent. A mes, el soroll i les veus dels actors i del public tambe es important.
Vinga, a vore si tenim sort en la promocio i tornem a fer-la, seria genial!
Adéu!

Mercé ha dit...

Ei!! El video m'ha agradat però és cert que falta sentir la veu dels actors i la música que teniem. A veure si tenim sort!!!

Anònim ha dit...

Hola!

A mi m'ha agradat el muntatge i tb m'he emocionat...Pot ser lo del so ntural estaria bé, o la música q teníem en l'actuació però tb m'agrada la q heu posat.El so natural quedaria bé però si es filtrara el soroll (no tinc ni idea de com es fa).

Ànim q segur q us ixen mogolló d'actuacions!

Salut

Anònim ha dit...

el que passaria amb el sò natural seria que hi haurien talls de sò cada volta que ixira una escena diferent...

Anònim ha dit...

Hola! M'agrada molt com ha quedat, però si que es de veres que pert part del significat al canviar-li la música i al no sentir les veus dels performers, però pensem que es sols una presentació, el que vulga saber mes que ens contracte i que ho vega en directe,no? No s'ha d'ensenyar tot el primer dia...

Claudi ha dit...

La música del vídeo està bé,però,crec que pot dur a engany,ja que l´espectacle no és ni dolç ni suau,sinó, que és molt impactant i segons va dir la gent que la va veure,una de les coses que més li va impactar,va ser la música.
Encara que mostrem la música original no passa res,perquè,en realitat la mirada del primat,és això,
IMPACTE.