dijous, 25 de juny del 2009

Salvem a Mario


Avui us oferim la carta que ha escrit una mare afectada per la malaltia que pateix el seu fill Mario, suecà de tres anys que presenta una quantitat de mercuri al cos 27,5 vegades superior a l'habitual. Malauradament s'han confirmat dos casos més a Carlet.

Hola, sóc Caritat, la mamà de Mario. Si sou de Sueca, tal volta em coneixereu. Treballe a les Escoles Jardí i done classe en secundària. El meu fill té tres anys i està diagnosticat dins de l'espectre autista des de fa un any. Va tindre un desenvolupament normal fins als 20 mesos. A partir d'aleshores, misteriosament començà a "paralitzar-se": retrocedir tant en la parla com en el seu desenvolupament social. Amb poques paraules: començà a desconectar-se del món. Se'ns anava dramàticament de les mans. Després de pegar 40.000 bacs per metges d'ací i allà, per fi, he descobert a través d'un mineralograma de cabell que el xiquet està intoxicat greument de mercuri. D'on prové aquesta quantitat de mercuri en el el cos del meu fill tan menut? Demanem explicacions a qui pertoque.
Penseu que Mario podria ser un fill vostre, un nebot, un nét, un veí...cada volta hi ha més casos de trastorn del desenvolupament. DEMANEM QUE S'INVESTIGUE, JA!!!

Us envie unes quantes conclusions provisionals d'una llarga història:

Les intoxicacions de metalls pesats són les que provoquen els síntomes autístics dels xiquets amb TEA (trastorn de l'espectro autista), o altres trastorns del desenvolupament : hiperactivitat, deficits d'atenció, TEL (trastorn de l'evolució del llenguatge)? Aquests xiquets també haurien pogut ser afectats pel metalls que porten els conservants de les vacunes. Tots els xiquets no poden, per la seua naturalesa ,eliminar aquests elements tòxics.

Demanem que el senyor conseller de sanitat o els ministres del govern que pertoquen que ho investiguen, perquè estan eixint molts casos d'intoxicació en xiquets amb trastorn del desenvolupament. Aquesta és la seua obligació i no una altra.

Notícia a Las Provincias

Notícia a El Mundo

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Se’m fica el pel de gallina cada vegada que ho llisc....

Anònim ha dit...

Jo no crec que siga per les injeccions!