dijous, 2 de juliol del 2009

Novetats sobre "el cas Mario"

Ateses les novetats sobre "el cas Mario" avui publiquem una segona carta dirigida a la població escrita per Caritat Malonda, mare del xiquet.

Hola, us informa Caritat de nou, la mamà de Mario de Sueca,

El Ministeri de Sanitat a Espanya va ordenar la retirada del timerosal de tots els fàrmacs, vacunes, i altres productes relacinats amb la sanitat desde 2004. Fins i tot m'he assabentat recientment que el conservant del timerosal també s'ha utilitzat fins fa uns anys en alguns líquid per al manteniment de les lentilles!!! Cágate lorito! Quina poca vergonya! QUINA DESINFORMACIÓ!

Mario va nàixer el 20 de desembre de 2005 i ja he confirmat que li enjectaren timerosal en la 2ª i 3ª dosis de la Hepatitis B als 2 i 6 mesos el 23 de febrer de 2006!!!
El lote és el mateix "lote antic" que li posaren al xiquet intoxicat de Ibi, Alejandro (el fill de Manuel García que va eixir al diari El Mundo fa unes setmanes). La resta de dosis l'hes he de confirmar amb la resta de laboratoris. Encara em queda una estona de feina...
AQUEST ÉS EL LOTE DE LA HEPATITIS B:

ENGERIX-B LOTE: XHBVB104A1 (les dues dois són del mateix lote). LA INFORMACIÓ DEL LOTE LA TENIU EN LA CARTILLA DE SALUT INFANTIL EN L'APARTAT DE LES VACUNES

Si n'han colat una el 2006...imagineu-vos què puga haver passat en les altres. A Alejandro li injectaren timerosal (també confirmat pel laboratori Sanofi Pasteur) en les 4 dosis de la DTP (Pentavac). L'última dosi d'aquesta li la posaren el 4 de desembre de 2007 (quasi en el 2008!!!!!)

CONCLUSIÓ: CONTROL!!!!! ACATAMENT DE LES ORDRES DE MINISTERI!!!!!!