dimarts, 8 de setembre del 2009

Dia gran a Sueca i canvi en la programació de festes


Avui 8 de setembre se celebra el dia de la Mare de Déu de Sales, patrona de la ciutat.

Aquesta vesprada a les 8 eixirà des de l'església de la Mare de Déu de Sales la processó cívica on la patrona i els feligresos seran acompanyats per diversos balls populars de Sueca. Gràcies a la contribució cultural del Grup Almogàvers un any més gaudirem dels balls del Pal de Sueca, del Bolero Creuat, de les Vetes i dels Arquets. A més a més, la Muixeranga de Sueca tornarà a meravellar-nos amb les seues figures humanes al ritme musical dels tabals i les donçaines de la Xala. En darrer lloc destaquen el grup de Tornejants de Sueca que per quart any consecutiu mostraran al poble els seus balls i cabrioles ancestrals. Cal afegir que el portador de l'espasa d'enguany és el component de l'Últim Toc Carles Gandia que amb el seu germà Benjamín i el pintor suecà Conrado Meseguer seran els encarregats de portar l'escut i el guió respectivament.

Hem de fer ressó que el concert de El Canto del Loco suspés dissabte passat se celebrarà aquest dijous dia 10 de setembre a les 23:00 hores a l'estadi municipal Antoni Puchades. Al seu torn l'espectacle de Paco Jackson s'ajorna al divendres dia 11 al lloc i hora establerts a la programació de festes.

2 comentaris:

Lupe ha dit...

Xe Carletes jo no et vaig vore. Quina ràbia, xe. Es que jo també eixia tocant en la banda i anàvem al final, i clar si eixes a la processó la resta te la perds.

A Emili sí que el vaig vore ballant al començar la prossesó. Xe quin garbo, quina maestria......

Anònim ha dit...

Per favor !!!!
Informeu de la actualitat del grup,projectes,actuacions,etc..
i deixeu les notícies del poble per a altres mitjans de comunicació.
Pareixeu el "Sueca.com".
Si actueu en el OF MIM,
com podeu estar informant de la processó ?