dimecres, 12 de gener del 2011

Presentació de "Subsòl" a Sueca

Unai Siset presentarà aquest divendres a les 20h a la Biblioteca Suecana la novel·la Subsòl.

Unai Siset, o millor dit, Manuel Bauxauli, Esperança Camps, Vicent Usó, Àlan Greus, Pasqual Alapont, Vicent i Borràs i Urbà Lozano, han creat aquest recull d'històries que gira al voltant d'una fotografia captada al metro de París tot creant un llibre en conjunt.

Per la part que ens correspon ens alegrem doblement per aquest nou llibre. En primer lloc perquè hi ha participat Manuel Bauxauli, escriptor local i una de les plomes de més èxit en la nostra llengua. I en segon lloc, ens congratulem per Urbà Lozano. 

L'Últim Toc Teatre tingué l'ocasió de poder ficar en escena una selecció dels contes sobre dones del seu llibre Femení singular. Aques recull de contes femenins suposà per a la nostra associació un repte important: era la primera vegada que col·laboràvem en una Tertúlia de ca Fuster; per tant, davant d'un públic "molt entés" i entre ells, l'autor. Sens dubte, calia mostrar un bon treball. El grup se'n va eixir i realitzà tres bolos (dos a Sueca i un a Almussafes) amb l'estol d'actrius del grup. Tanmateix, la relació d'Urbà amb el grup no acaba ací. A més de vindre a vore els nostre espectacles sempre que pot, va ser la veu de Ramon Muntaner a l'espectacle Rei Jaume.

Esperem trobar una altra ocasió per col·laborar de nou amb ell i li desitgem el millor en la seua tasca literària.