diumenge, 16 d’octubre del 2011

Relacions 2.0


Ovació al Bernat i Baldoví pel documental d'Eugeni Alcañiz i Mari Redondo.

Fresc, agradable, tendre, emotiu, suecà i sobretot divertit foren alguns dels nombrosos adjectius que el documental Relacions 2.0 rebé la vesprada del diumenge al Centre Municipal Bernat i Baldoví. El projecte de màster realitzat pel jove cineasta suecà, Eugeni Alcañiz juntament amb Mari Carmen Redondo, tractà d'una forma espontània, sincera i acolorida les relacions a distància que tenen actualment les persones mitjançant les noves tecnologies i Internet.Tot comparant-ho amb l'epistolari que mantenien els pares d'Eugeni quan el seu progenitor hagué de fer la "mili" l'any 1978, ambdós creadors aconseguiren que cada espectador se sentira identificat amb ells durant la projecció. 

Abans i després de presentar el vídeo els autors adreçaren unes paraules al nombrós públic assistent i recordaren les vesprades de cinema al "Cine Lido" i el desig d'infantesa de tindre algun dia la possibilitat de projectar una pel·lícula pròpia en la sala suecana. Celebrem que eixe dia haja arribat i desitgem que arriben prompte els nous treballs! 

3 comentaris:

Talu.de.vidre ha dit...

Ha estat genial!!
Enhorabona als dos artistes!!! :D

Theresia Kalogeropoulos ha dit...

És fantàstic! Em va encantar!!! Què cracks!!

Claudi ha dit...

Jo,quan vaig fer la mili,també em comunicava mijançant les cartes,i ara que el meu fill està estudiant al estranger,també utilitzem les videoconferències per parlar i veure´ns.Em vaig sentir indentificat i em va agradar molt.
Enhorabona Mari i Eugeni.