dilluns, 8 d’octubre del 2012

Correllengua 2012



Aquest any L'Últim Toc Teatre serà l'encarregat, per segon any consecutiu, de continuar la tradició del Correllengua a Sueca en nom d'ACPV.

Demà durant els actes del 9 d'Octubre es tornarà a llegir el Manifest del Correllengua al claustre de la Casa Fuster. En aquesta ocasió l'encarregat de llegir el manifest serà l'antic mestre de les Escoles Carrasquer Joan López més conegut pels seus alumnes com Don Juan. Nascut a Múrcia, ha viscut la major part de la seua vida a Sueca on va desenvolupar una tasca díficil de superar a les Escoles Carrasquer com a mestre i secretari i com a promotor de la primera línia en valencià en un centre públic d'EGB (ara Primària) així com defensor a ultrança de l'ensenyament públic i de qualitat.

Per animar la processó cívica i l'entrega de Premis de Dibuix, Jaume I i els seus cavallers hi participaran de bon grat en la festa del 9 d'Octubre que començarà a les 11h a la plaça de l'Ajuntament.  La processó cívica es dirigirà a ca Fuster on es llegirà el Manifest del Correllengua 2012 i la Muixeranga de Sueca ens deleitarà amb algunes figures. A les 12h està previst que Octavi Carlos llegesca la lloança davant el monument de Joan Fuster i entre les 12:30 i les 13h s'efectuarà l'entrega de Premis de Dibuix al Saló de Plens.

Per arrodonir la festa el Grup de Danses l'Almogàver i els Músics de la Xala ballaran i tocaran a la Plaça de l'Ajuntament per acabar la celebració amb la baixada del Penó de la Conquesta; símbol de rendició dels moros capitanejats pel rei Zayyan davant les tropes cristianes de Jaume I.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona pel discurs i pel manifest.Dia de festa rodó i un encert que llegira el manifest Joan.

siwu ha dit...

right here wolf dildo,love dolls,vibrators,dildos,cheap sex toys,vibrators,love dolls,male sex dolls,love dolls read here