dissabte, 15 de desembre del 2007

ATAC TERRORISTA A SUECA


Ahir a la nit mentre es duia a terme la presentació del llibre Èric i l’ordre del Fènix al Casal Jaume I de Sueca, una trentena d’energúmens de l’extrema dreta pertanyent al GAV (grup d’acció valencianista) va irrompre violentament dins el local per boicotejar l’acte. Amb crits de “puta Catalunya”, “Èric Bertran a la foguera” i altres insults, agrediren diversos assistents amb cascos de moto, puntades de peu i cops de puny. Tres suecans hagueren d’assistir al centre de salut per veure l’abast de les lesions. A més a més, la trentena de terroristes llançaren un líquid fètid per dins del Casal i intentaren sense sort trencar els vidres de la porta d’entrada. La policia local de Sueca va poder detindre solament un dels implicats, uns deu minuts més tard de què ocorreguera l’incident.

Cal destacar que una àmplia comitiva del Bloc, encapçalada per l’alcalde Joan Baldoví, així com el regidor de policia Augusto Carbajo, va assistir al lloc dels fets per solidaritzar-se amb els membres del Casal Jaume I pel desagradable succés, tot deixant de banda les diferències que havien mantingut els darrers mesos a causa dels actes del 9 d’octubre.

Així i tot la presentació del llibre va poder dur-se a terme sense més incidents malgrat que la tensió pels fets esdevinguts es respirà al llarg de tota la nit.

Per últim fer ressò que el Casal Jaume I presentà les denúncies corresponents a la Guardia Civil, que, malauradament, vingué 1hora més tard.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

I com digueren més tard al Casal: Si les agressions hagueren estat comeses per gent d´esquerres seria qualificat de "terrorisme" i jutjat amb totes les de la llei. Açò quedarà com "accident".
Sembla mentida que, per cremar fotografies es comdemne a multes considerablement elevades i, per agressions a persones encarnissades com foren les d´ahir, sols queden els noms registrats.

Teresa

Anònim ha dit...

ànims company o companya, hem de plantar cara a esta xusma feixista blavera que amenaça als nacionalistes valencians.
visca el país valencià!

Anònim ha dit...

Pareix que estem en una democràcia,però,no és així,doncs tot aquell que pensa diferent,parla diferent o actua amb una opinió diferent, és considerat enemic.Abans patirem el franquisme i ara suposadament que estem en una democràcia, tampoc podem pensar diferent,ser diferents,o expresar-nos lliurement.
Visca el País Valencià

Anònim ha dit...

Crec que és hora ja, d'actuar seriosament, contra els atacs feixistes.
A per ells!

emigdi ha dit...

Tot el nostre suport des de les Terres de l'Ebre. Ànims i sempre endavant en la defensa de la nostra llengua, la nostra cultura i el nostre país.

ginjol ha dit...

La meua condemna absoluta als fets, la meua solidaritat amb els afectats i el meu despreci pels personatges -ho dic sempre: no són persones- feixistes que, a falta d'arguments i raonaments, empren la violència.
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Vull fer arribar la meva solidaritat als afectats. I, per carregar les piles, recomanar-vos el web d'en Víctor Alexandre, que va acompanyar l'Èric Bertran en la presentació del llibre.

Anònim ha dit...

Pues jo vos adjunte esta noticia que m'he trobat per internet: http://lavanc.com/lavanc/iphp/not1.php?id=2780

Anònim ha dit...

Estos del GAV no saben fer política ni accions, són terroristes i sempre estan acusant de bomba a un lloc i altre on defensen els nostres drets!!
A aquesta web podeu trobar com de deservallats poden arribar a ser:
http://ww w.valenciafreedom. com .

I també hi ha fotologs parlant sobre les seues victories respecte a l'acte de sueca.
AIXÒ HO CONSIDEREN VICTÒRIES???
MOOOLT FORT I TRIST!!!
NO ENS ATURARAN EN EL NOSTRE CAMÍ CAP A LA INDEPENDÈNCIA!!!!
Laia.

Joan ha dit...

Sueca, on va ser atacat el mestre Fuste, ha estat sempre al centre dels atacs feixistes. Aquesta gent no pot admetre als que no pensen com ells. I el govern de la Generalitat ni fa ni vol fer res

Anònim ha dit...

Sembla que ací a Sueca tot el que fem,molesta prou a tots aquestos bojos.(això m´agrada)
Malgrat tot, no ens van a fer camviar d´opinió ni els del GAV ni els del GEV.
Visca el País Valencià !
Visca els Països Catalans !

Anònim ha dit...

Quan tingau les fotos dels feixistes blaveros que atacaren el Casal Jaume I de Sueca, podrieu penjar-les a internet. Diuen que hi havien dos xics de Sueca, i m'agradaria saber qui són...

Anònim ha dit...

tranquilos no pasa nada,se nota q los de izquierdas no estais acostumbrados,estos actos violentos contra el PP casi cada dia y nadie se rasga la vestiduras

Anònim ha dit...

Siento decirle que si. Desafortunadamente si que estamos acostumbrados a este tipo de cosas, no es la primera vez ni sera la última. También tienes razón, no por ser de derechas o izquierdas se pueden tener o no este tipo de incidencias. Por mi parte, estoy en contra de todo tipo de violencia, y siempre lo estaré, ya sea o no de mi ideologia.
jfp

Anònim ha dit...

Está muy mal eso de atacar el Casal Jaime primero.

Anònim ha dit...

Provocar així és una forma de rebaixar-se a ells mateixos que demostra com de pobres són els seus recursos intel·lectuals.

Anònim ha dit...

Perdona,però,no es diu Jaime es diu Jaume.PALETO

Anònim ha dit...

No se qui ha escrit lo de Jaime, però no li diges paleto, supose q ho deia en ironia...!!!!

Anònim ha dit...

Está muy mal que ataquen al campamento de Jaime Primero. Y muy bien que lo denuncien los del 'Último toque teatro'. Cal reivindicar el castellà, en aquestos temps en què pateix tan injusta proscripció, discriminació, prohibició.