dimarts, 22 de gener del 2008

La mort de Paul McCartney


La pobra Linda McCartney va viure enganyada durant molts anys, segons la teoria de la que opinen que Paul McCarteny ja fa temps que és mort. L'afer P.I.D. (Paul Is Dead) és una teoria sorgida a finals dels seixanta que deia que McCarteny havia mort d'un accident de cotxe i que els altres Beatles intentaven encobrir la mort fent servir un doble. La cosa va arribar tan lluny que, el 1969, McCartney es va veure forçat a interrompre les seves vacances per desmentir el rumor públicament.
No va servir de res. Fred LaBour, estudiant de la Universitat d'Illinois, va aportar tota mena de dades i proves per demostrar la teoria.

1. A la cançó Strawberry Fields Forever se sent com John Lennon diu I buried Paul (Vaig enterrar en Paul). Però Lennon va assegurar que en realitat deia Strawberry sauce.

2. Els Beatles van incloure unes pistes als seus discos posteriors. A la portada de Revolver, McCartney és l'únic membre del grup que no mira cap a l'objectiu de la càmera.

3. A Abbey Road, Paul McCartney hi surt descalç (es diu que als morts se'ls enterra sense sabates) i fumant amb la mà dreta (tot i que és esquerrà). Una altra pista reveladora: el cotxe que està aparcat al carrer té la matrícula 28 IF, i això es va interpretar com que McCartney tindria 28 si (If en anglés) no hagués mort el 1966.

4. Al Sergeant Pepper's Lonely Hearts Club Band encara hi ha més llenya. Hi surt un baix fet amb flors (aquest era l'instrument de McCartney) i amb només tres cordes, fet que indicaria que falta un dels quatre Beatles. A més, si poseu un mirall davant del bombo de la bateria de la portada llegireu (amb una mica d'imaginació, és clar) la frase 1 ONE 1 X HE/DIE a la part on posa LONELY HEARTS. Això significaria: 1 ONE 1 (un, un, un) són els altres tres Beatles, X és en Paul, HE/DIE significa ell mor i la barra que separa les dues paraules apunta a McCartney. Bonic, oi?

Podríem seguir aportant proves sobre la mort de l'exbeatle perquè la llista és innacabable. Però nosaltres tenim l'argument definitiu que confirma la teoria. És impossible que l'autor de la mediocre Young boy sigui la mateixa persona que en un dia va compondre genialitats com Let it be i Yesterday. Conclusió: l'actual Paul MacCartney és un impostor.

FERRAN CLAVELL: Expedients X del rock.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ufff, com ralla açò!
M'ha agradat molt, encara que jo pense el seguent:
Tots els missatges subliminals no han arribat ahi de casualitat, pense que va ser un reclam per a fer publicitat per part de la discografia.
També molta gent, després d'haver sentit aquesta historia s'han ficat a traure coses d'on no hi han.
Han hagut altres rumors com que "elvis" no va morir o coses així.

Vos deixe en el seguent ennlaç:
http://es.youtube.com/watch?v=6-BkZweJTo8

Anònim ha dit...

aqui ho expliquen de primera

http://www.calidoscopio.net/2008/04Mayo/Musica02.html