divendres, 11 de gener del 2008

L'Últim Toc a les Tertúlies de ca Fuster


L'Últim Toc Teatre participa per primer cop a les Tertúlies de ca Fuster amb la presentació del llibre Femení singular d'Urbà Lozano.

Aquest divendres 11 de gener a les 20:00 hores tindrà lloc a la Biblioteca suecana la presentació per part d'Abel Guarinos del recull de contes Femení singular, llibre que ha guanyat el Premi Vila de Teulada 2006.
Com hem dit en anteriors articles l'Últim Toc Teatre hi participarà amb la posada en escena d'una selecció dels relats escrits per l'autor d'Alginet, flamant guanyador del premi "Constantí Llombart" de narrativa en valencià 2007 per la seua novel·la Plagis.
Les actrius que escenificaran els textos de Lozano seran Teresa Llàcer, Núria S. Santacreu, Júlia Escrivà, Carmen Castells, Patrícia Carbonell, Sarah Tomàs i Laia Castelló.

Des d'ací agraïm a totes elles el seu esforç i dedicació per fer possible aquesta tertúlia teatral.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Mongetes tancades dins d´un perolet,molt escarotades fan riure al ninet.
Ánim,que sou genials.
L´Últim Toc ha sabut triar-se les actrius.
Son una canya.

Anònim ha dit...

El Último toque teatro.

ginjol ha dit...

Vàreu estar genials. De veritat, aconseguíreu tot el que es pot aconseguir en una representació: em vaig riure, em vaig divetir, vaig haver de pensar, i fins i tot arribàreu a emocionar-me. Una abraçada a Teresa Llàcer, a Núria S. Santacreu, a Júlia Escrivà, a Carmen Castells, a Patrícia Carbonell, i a Sarah Tomàs. I una més forta encara i molt especial per a Laia Castelló.

Anònim ha dit...

Emili,(si tú eres el culpable)gràcies per organitzar tot açò.
M´ho vaig passar molt bé,amb els parlaments,però encara més, amb les interpretacions.
Encara que quasi no us véia,us escoltava,doncs allò estava de gom a gom.
Aquest llibre me´l compre de segur.
Un 10 per a tots.Urbà,Abel, als del grup de teatre i en especial per a les xiques.
Un amic !!

Anònim ha dit...

Gràcies pels vostres comentaris!
M'alegre moltíssim que ho disfrutareu de bon grat! Però no vaig ser jo sol el culpable d'aquesta festa. Els amics Carles Gandia i Claudi Ferrer han estat els motors d'aquest tren! És una sort tenir gent tan treballadora a l'Últim Toc!

Visca el teatre!