dimarts, 12 de febrer del 2008

Suecans a la tele


Els suecans Joan Santacreu i Rafa Miragall seran dos dels protagonistes d’ Altra oportunitat, la nova sèrie de televisió que Canal 9 començarà a emetre diumenge que ve a les vuit de la vesprada.

Durant els últims mesos, tant Rafa com Joan han participat en el rodatge d'aquesta producció de Malvarrosa Mitjana i Continental Produccions per a la Televisió Pública Valenciana.

Als estudis de Plató València, els actors de Sueca han compartit sessions al costat d'altres companys que completen el repartiment com Alicia Ramírez, Jaume Puçol, Gretel Stuyck o Pep Sellés.
D’aquesta manera, Rafa Miragall interpretarà un dels protagonistes de la sèrie, un agent de la Policia Local del poble de Sant Miquel. L’actor de la Ribera Baixa compta amb una dilatada trajectòria com actor tant de televisió com de teatre, així com a professor d’arts escèniques. El seu últim treball al costat de la companyia Bramant Teatre amb el seu espectacle Reencuentros, actualment de gira pel País Valencià, ha rebut una excel·lent acceptació de crítica i públic.
Pel que correspon a Joan Santacreu, amb només 22 anys, interpretarà en Altra oportunitat el Jordi, el fill de l'alcalde del poble. Es tracta d'un adolescent sobre qui recauran les trames juvenils de la sèrie.

Santacreu dóna el salt a la televisió després de la seva dedicació al teatre. El seu últim treball ha estat Maniàtics, dirigida pel també suecà Pere Marco, de Maduixa Creacions, un espectacle encara de gira i que supera ja les 80 representacions en diversos escenaris del Països Catalans.

Font de la notícia Sueca TV.