divendres, 18 de juliol del 2008

Curiositats sobre el sexe


Avui una col·laboració de Teresa Llàcer i Viel.


A Grècia els penis xicotets i ferms eren admirats, mentre que els grans eren considerats poc estètics.

El castic per adulteri a Roma era l'amputació del nas.

Durant l'època medieval es creia que tant els hòmens com les dones produïen espermatozoides.

Fins el 1884, una dona a Anglaterra podia ser arrestada per negar-li el sexe al seu espòs.

A Babilònia es permetia als hòmens oferir a les seues esposes com a pagament col·lateral per un préstec.

Es diu que el faraó Ramses II va engendrar a 160 fills.

El símbol de Pompeia, l'antiga ciutat romana que va ser destruïda per l'erupció del volcà Muntanya Vesuvius, era un penis amb ales.

Durant l'època Victoriana es considerava malaltes a les dones que tenien la seua menstruació i s'obligava a romandre en llit.

El sexe oral és il·legal en els estats d'Arizona, Florida, Minesota, Lousiana, Carolina del Nord i del Sud, Utah i Virginia.

En l'època medieval, la doctrina cristiana ordenava que el coit haguera de ser evitat a tota costa. El coit era només per a procrear i no s'havia de sentir plaer durant l'acte sexual.

Durant centenars d'anys l'única posició acceptada per l'Església Catòlica per a tindre sexe era la posició del missioner.

A París, després de l'any 1635, a les prostitutes se les castigava amb fuetades, se li rapava el cap i s'expulsava de la ciutat.

A l'antiga Babilònia, el codi d'Hammurabi, castigava la dona que era violada sexualment. Si una dona casada era violada, es considerava este fet com un acte d'adulteri per part de la dona. Ella i el violador eren sentenciats a morir ofegats.

L'antiga llei hebrea obligava el violador a pagar una suma de diners al pare de la víctima i contraure matrimoni amb ella.

El 1439, a Anglaterra, s'il·legalitzaren els besos com a mètode per a controlar la propagació de malalties per contacte físic. Els romans distingien 3 tipus de besos: L'osculum, que és dóna en la galta entre amics; el basium, en els llavis; i el suavem, que és donen els amants.

A l'antiga Anglaterra la gent no podia tindre sexe sense comptar amb
consentiment del Rei (a menys que es tractara d'un membre de la família
reial). Quan la gent volia tindre un fill havien de sol·licitar un permís al
monarca, qui els entregava una placa que havien de penjar fora de la seua
porta mentre tenien relacions. La placa deia “Fornication Under
Consent of the King” (FUCK) Eixe és l'origen de la paraula.

La història ens conta que, en la seua joventut, Teodora (la futura emperadriu, esposa de Justinià) era famosa en tot Constantinoble no sols per la seua bellesa i els seus arts amatòries, sinó per tenir també una intensa activitat sexual: és diu que, durant una festa, va fer l´amor amb els deu invitats i amb els trenta criats que els servien.

Sant Agustí, un sant de l'Església Catòlica va dir: "La prostitució és una condició necessària de moralitat" i "si llevem la prostitució, el plaer i la llicència corrompran a la societat".

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Teresa esta mooolt xulo!
M'ha agrada't moltíssim!

Beseets!

Laia

Anònim ha dit...

Gràcies panouet audiovisual!!!!
:D!!!!Bacci!!!!

Teresa