dilluns, 15 de setembre del 2008

L'Últim Toc summergeix Sueca amb "Maremagnum"



L'Últim Toc teatre va realitzar ahir a la nit el seu primer espectacle de carrer tot participant amb Maremagnum a la Cavalcada de l'Arròs 2008.

La temàtica de la cavalcada d'enguany era la mar i gràcies a l'interés mostrat per la companyia suecana Maduixa Creacions el grup d'ultimtoquianes i ultimtoquians va posar en escena la Mar Mediterrània i els seus moviments d'ona. Aquestos foren interpretats per Teresa Llàcer, Joanjo Aguar, Patri Carbonell, Àngela Piqueres, Laia Castelló, Clara Màñez i Carmen Castells. Amb una tela gegant l'Últim Toc va representar de forma itinerant el bressol de tots els blaus mitjançant moviments estètics que simbolitzaven la mar en moviment.
Cal afegir que altres components del grup (Carles Gandia, Claudi Ferrer i Emili Chaqués) tingueren ocasió de col·laborar amb la companyia teatral d'Alacant Maracaibo amb un altre espectacle itinirenant on mariners, déus i deesses se summergien en els encants de l'aigua del Mediterrani al ritme de la música i guiats per les espurnes dels focs artificials.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ja...
sobre tot la participació en Maracaibo va ser espectacular.