dilluns, 29 de setembre del 2008

Postals del Mim 2008



En aquesta edició del Mim L'Últim Toc Teatre va tindre un participació curiosa. Per una part, l'àmplia majoria dels seus membres col·laboraren en les tasques d'organització del festival i per altra part, altres, tingueren actuacions artístisques del tot curioses.
A la primera fotografia podem veure una imatge de l'Atac dels Clowns, una improvisació en clau d'humor on un grup de clowns volien convertir Sueca en un nou camp de golf. Malgrat la pluja el públic que passava per allí va riure i va aplaudir els gags dels personatges clownescos. Cal afegir que en aquest Atac dels Clowns participaren els components ultimtoquians Carles Gandia, Xavi Martí, Joanjo Aguar i Emili Chaqués.
Així i tot, la participació artística no acaba ací. Altres dues actrius ultimtoquianes, Carmen Castells i Patri Carbonell, tingueren una col·laboració espontània al festival quan en dues representacions diferents de l'obra d'Yllana Brokers foren triades per l'actor Antonio Pagudo per protagonitzar un gag durant l'espectacle. No desvetllem res del que succeí allà d'alt per si aneu a veure-lo!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Xeeee, quins artistes estem fets!!!