dimarts, 9 de desembre del 2008

Amb xanques i a la babalà

Després de fer-ho a les festes de l'arròs, aquest Nadal l'Últim Toc tornarà a col·laborar amb Maduixa Creacions.
Durant les pròximes festes nadalenques l'Últim Toc Teatre actuarà en cavalcades de diversos índrets de l'estat. És per això que les darreres setmanes l'agrupació ha estat assajant amb xanques per tal de fer més cridanera la participació als espectacles Megànimals, Carambola i Joguines de l'empresa d'arts escèniques Maduixa Creacions. Després de la bona sintonia mostrada amb Maremàgnum a la cavalcada de l'arròs, aquesta companyia torna a comptar amb la participació de l'Últim Toc Teatre per portar a terme els seus espectacles.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Paco: què és eixe destell misteriós sobre tu???

Anònim ha dit...

EMILI!!!! Que jo vull votar la pastissria Lahoz i no em deixa!!! Com de bons estaven eixos pastissos de xocolate amb rovell tostaet al voltant, o trufeta mmmmhhhh!!!!

Anònim ha dit...

Hola Paco!

No entenc la pregunta que has deixat. Si pots ser més concret...!

Una abraçada!

Anònim ha dit...

Emili, la pregunta la he deixat jo i allò de "Paco:" és per a que sàpiga que em referisc a ell! :D!

Anònim ha dit...

No, no! El que ho ha dit no és Paco, és algú que li pregunta a Paco perquè en la foto hi ha un destell damunt d'ell. Més concretament baix del coll. Supose que seria algún reflexant de la samarreta

jordi

Anònim ha dit...

Com esteu segurs, que el que ha dit no era Paco. Tal volta si que era Paco que li ha dit a Teresa, que diguera i ella li ha dit a Jordi que comentara, per a que Emili no sabera de que o de qui estaben parlant, Pero qui veu eixe destell? el veuen tots? pero qui es Paco i Teresa i Jordi i Jo?
Carles

Anònim ha dit...

por que a mi no me dieron el abrazo cosmico?