divendres, 7 d’octubre del 2011

El Rei Jaume I visita Sueca

Sa majestat el Rei Jaume I visitarà Sueca durant els actes del 9 d'Octubre.

El proper 9 d'octubre el Conqueridor acompanyarà les autoritats i ciutadans de la nostra ciutat durant la cercavila popular a les 11h del matí. Una vegada acabe el recorregut el monarca adreçarà unes paraules a tots els assistents al claustre de Casa Fuster.

El fundador del Regne de València ha declarat a aquest mitjà que: "És un gran honor visitar la Ribera una altra vegada; una indisposició va fer que me n'anara d'Alzira a Poblet amb urgència i tornar sempre és una alegria. M'han dit que les coses han canviat una mica. Però ací estic jo per posar ordre".

3 comentaris:

Theresia Kalogeropoulos ha dit...

Com no podia ser d'altra manera!

Jaume 2011é ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Des d'Acció Cultural del País Valencià, l'Últim Toc ha col·laborat, de bades, en un acte festiu, cultural i nacional de la nostra diada com a país. Ho hem fet de la manera que més ens agrada: amb el teatre. Em sap greu la vostra malinterpretatació de l'últim gag.Opinem que la gent s'ho ha passat molt bé i sobretot "ha rigut" que és el cal que un dia assenyalat com el de hui. Els polítics van vénen però la cultura i la llengua han de romandre. Nosaltres no ens dediquem a fer política, només estimem el teatre i, a partir d'ell, volem que la gent gaudisca.

Si voleu comentar, endavant. Però sense insults. L'insult és l'argument del dèbil.