dijous, 29 de novembre del 2007

Cantant sota la pluja


El Palau de les Arts, que va costar als valencians 330 milions d'euros, pateix unes inundacions catastròfiques.

La portaveu socialista en l'Ajuntament de València, Carmen Alborch, ha demanat de nou una comissió municipal d'investigació sobre les inundacions que van afectar la nit del 11 al 12 d'octubre el Palau de les Arts obra de l'arquitecte Santiago Calatrava. Alborch ha mostrat imatges inèdites de l'interior de l'edifici en el moment de la inundació per a subratllar la gravetat del succés. Fins a ara, la Generalitat valenciana i la direcció del Palau han negat l'accés a diputats i mitjans de comunicació per a comprovar els efectes de la inundació. Ací podeu veure el vídeo presentat pel PSPV a les Corts. Cal destacar que el pressupost inicial del Palau de les Arts va ser de 84 milions d'euros, i finalment costà 330. S'estima que la reparació dels danys pot tindre un cost de 3 milions d'euros. Mentrestant el nostre jovent continuarà estudiant en barracons.

Font de la notícia: Diari El País.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per uns moments al video he pensat que pretenien fer un remake del titanic!!! hahaha. Se que no és per fer broma,...
Total que més dóna estudiar en barracons, no??
en el Perelló tenen un terreno prou bé per fer una escola i va i es posen a fer un centre comercial que en estiu pareixia una piscina!! Visca el marketing i estudiar per a què??
Ja sabeu que guanye qui guanye a les elccions anem a estar endeutats durant molts anys, i damunt es posen a fer més ampliació del port i el circuit per dins de València, total ho paga el rei moro d'Alcoi, no??
Laia.

Anònim ha dit...

La veritat és que ací en València, tenim molta aficció als esports d´aigua (exemple :copa amèrica )jo de menut,ja era de l´Alinghi i el meu avi del BMW Oracle.Vull dir que a nosaltres ens va bé l´aigua (exemple :goteres de Carrasquer ).
A més a més,també tenim una gran tradició en Formula 1.
Jo per exemple en els Karts de Les Palmeres em vaig pegar una ceba amb volta de campana inclosa fa un grapat d´anys.
Laia,jo no sé si ho pagarà eixe capità moro d´Alcoi,però,a nosaltres segur que ens rasquen la butxaca els fills de la gran.......
Claudi.