divendres, 30 de novembre del 2007

Les estrenes del cap de setmana


Set nous films arriben a les pantalles del cinema. La més atractiva, potser, és la cinta d'animació Bee Movie, amb les veus originals d'uns quants actors nord-americans (i ací amb algunes veus conegudes del món de la televisió). Però n'hi ha d'altres. Heus ací una llista de les estrenes d'aquesta setmana.

Bee movie.

Direcció: Steve Hickner i Simon J. Smith. Amb les veus originals de Jerry Seinfield, Renée Zellweger, Kathy Bates, Matthew Broderick i John Goodman. Gènere: Animació. Barry B. Benson és una abella que tot just acaba de sortir de la universitat amb el títol sota el braç. Però descobreix, des del punt de vista professional, que només té una sortida: fer mel. Però la mel no la gaudeixen les abelles sinó els humans. Conscient d'aquesta realitat, Benson decideix de demandar els humans perquè roben la mel a les abelles.

Canciones de amor en el Lolita's Club.

Direcció: Vicente Aranda. Intèrprets: Flora Martínez, Belén Fabra, Carla Sánchez; Eduardo Noriega, Héctor Colomé, Vicente Gil. Gènere: Drama. Basada en la novel·la homònima de Juan Marsé, explica la història de dos germans molt diferents, però les vides dels quals es creuen. Màfia, prostitució, violència i drogues són l'escenari on es desenvolupa la història.

The Nanny Diaries.

Direcció: Shari Springer Berman i Robert Pulcini. Intèrprets: Scarlett Johansson, Laura Linney, Donna Murphy; Chris Evans, Paul Giamatti. Gènere: Comèdia romàntica. El film explica la història d'Annie Braddock, una noia de Nova Jersey que comença a treballar de mainadera per a una família rica de Nova York.

Vacancy (Habitación sin salida).

Direcció: Nimród Antal. Intèrprets: Kate Beckinsale; Luke Wilson, Frank Whaley, Ethan Embry. Gènere: Terror. Una parella es perd, de nit, en una inhòspita carretera. L'únic indret que troben per passar la nit és un estrany motel. A l'habitació on s'hi estan descobreixen una sèrie de cintes de vídeo macabres que reprodueixen sanguinaris crims. Aviat descobriran que ells són les pròximes víctimes i que serà molt difícil de sortir de l'habitació.


Hitman.

Direcció: Xavier Gens. Intèrprets: Olga Kurylenko; Timothy Olyphan, Dougray Scott, Robert Knepper. Gènere: Acció. El film es basa en el videojoc 'Hitman: Codename 47', on el protagonista és un assassí d'elit creat a través d'enginyeria genètica. Però al seu interior amaga una dualitat: tot i que reuneix 'el bo i millor' dels assassins més despietats del món, ha estat educat en una germandat catòlica. Un film per als fans del videojoc i del ritme trepidant d'imatges.

Lady Chatterley.

Direcció: Pascale Ferran. Intèrprets: Marina Hands, Hélène Alexandrinis, Hélène Filieres; Jean-Louis Coulloc'h, Hippolyte Giradot, Berard Verley. Gènere: Drama romàntic. Adaptació de la novel·la que continua l'èxit de D. H. Lawrence, 'L'amant de Lady Chatterley'. Lady Chatterley, Constance, viu en una gran casa en una regió minera d'Anglaterra. Cuida del seu marit, Clifford, que ha tornat paraplègic de la guerra. La seva vida es redueix a la monotonia fins que la família contracta una assistent que tinga cura del marit. Constance queda alliberada i comença a tenir contacte amb el món que hi ha més enllà de les quatre parets de casa.

Mio fratello è figlio unico. ('Mi hermano es hijo único').

Direcció: Danielle Luchetti. Intèrprets: Angela Finocchiaro; Elio Germano, Riccardo Scamarcio. Gènere: Comèdia/Drama. Accio i Manrico són dos germans antagònics: un reservat, l'altre obert; un de dretes, l'altre d'esquerres. Comparteixen, però, l'amor envers Francesca: un correspost, l'altre no. Però a mesura que avança el film, tot allò que semblava diferent acaba convergint.

Font de l'article: www.vilaweb.cat