dilluns, 10 de desembre del 2007

Torna el franquisme al País Valencià


El govern valencià ha tancat el repetidor de Tv3 que Acció Cultural té a la Carrasqueta.

Els tècnics de la Generalitat Valenciana, van entrar-hi ahir, de nit i sense avisar (com una serp en un cau de conills) per precintar el repetidor de la Carrasqueta. D'aquesta manera el govern de dretes franquista del Govern Camps va evitar a tota costa enfrontar-se als valencians d'arrel tot evitant amb les seues formes, que hi hagués una concentració que hauria intentat d'impedir el tancament de les emissions de TV3 a Alacant.
Des de l'Últim Toc Teatre, donem el condol a tots els alicantins i alicantines per la mort d'un canal de televisió en valencià i de qualitat que només tenia 23 anys de vida i, al seu torn, per la mort de la llibertat d'expressió.

D.E.P la TV3

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Açò és un malson o un capítol no emés de "Cuéntame"? La mare que els va ...

Anònim ha dit...

Que merdes! Però no havien arribat ja a un acord? Cagën tot q dictadors

Anònim ha dit...

Caballers,continua després de 300anys el Decret de Nova Planta.
Encara que no s´ho cregueu estem al segle 21 i coses d´aquestes encara passen.
VISCA el PAÍS VALENCIÀ
VISCA els PAïSOS CATALANS
No sóc anònim,sóc Claudi

Anònim ha dit...

Bé, en l´Edat Mitjana censuraren la lectura de llibres qualificats d´ "herètics", en el Renaixement ho feren amb els gravats...hem avançat tan poc que fa llàstima com de primitius arribem a ser.

Teresa

Anònim ha dit...

De moment han tancat el repetidor de la Carrasqueta, però no pararan fins que deixen el País Valencià sense el canal amb més qualitat de la TV, que a més utilitza íntegrament (no com C9) la nostra llengua. Una mostra més de l'apreci a la llibertat d'expressió que té el govern valencià del PP. Però no passa rés, les pròximes eleccions els tornarem a votar... i tornaran a arrassar al País Valencià. Potser tenim el que ens mereixem.