dimecres, 22 d’octubre del 2008

Un dia, una biografia



Mercé Camilleri i Rumbau (Sueca, 1982) és diplomada en fisioteràpia per la Universitat de Múrcia i, a més, posseeix un màster en osteopatia. Aquestos estudis l'han portada a treballar al Centre de Salut de l'Eliana on hi excerceix actualment la seua professió. Va cursar els seus estudis primaris al C.P. Carrasquer i posteriorment acabà la secundària i el batxillerat a l'IES Joan Fuster de Sueca. No hem de deixar de banda que la seua formació musical de piano ocasiona que forme part del grup de cor de cambra Ad Libutim des dels seus inicis.
La seua relació amb l'Últim Toc Teatre comença en novembre de 2007 quan després d'un sopar de retrobament de companys de l'institut decideix incorporar-se al nostre grup teatral juntament amb la seua germana Salut i Júlia Escrivà. La seua primera col·laboració fou al Nadal de 2007 tot fent de folleta en l'animació al centre comercial Suecapark. Seguidament, ha interpretat el paper de turista en diverses representacions de l'obra 1707-2007 De la nit a la mañana. Tanmateix, la funció de Mercé al grup no acaba en la part d'interpretació escènica, atés que és una de les encarregades del departament de difusió, comunicació i publicitat del grup. Feina del tot important ja que possibilita que l'Últim Toc Teatre tinga més ressó social. Sens dubte el seu caràcter de rondallera, comboianta i manifassera fan que siga una persona essencial a l'Últim Toc Teatre.

2 comentaris:

Carmen ha dit...

He de dir que és una xica molt completa ;)
I una fisio fantàstica!!!
I una actriu genial, fins i tot fora de l'escenari, jajaja.

Anònim ha dit...

Això de fisio fantàstica,no sé,no sé,perquè a mi em feien mal les cervicals,li vaig dir que em pegara una miradeta i em digué que ella,fora d´hores de feina no treballava.
A banda d´això,si que és veritat que és genial,i en el grup ens la estimem de debò.
Visca la Mercé.