dimarts, 16 de desembre del 2008

Un dia, una biografia


Salut Camilleri i Rumbau (Sueca, 1984) és estudiant de cinqué d'enginyeria química a la Universitat Politècnica de València. Durant la seua formació va estar tot un any a Irlanda per especialitzar-se en protecció mediambiental ¡, a partir de gener del 2009, partirà a Hannover (Alemanya) amb una beca Leonardo per completar els seus estudis universitaris.
Salut debutà amb l'Últim Toc Teatre el desembre del 2007 amb l'animació nadalenca que tingué lloc al centre comercial Suecaparc, on representà, juntament amb la seua germana Mercé, una de les folletes del Pare Noel. Posteriorment, tingué el debut oficial als escenaris amb El Betlem de la Pigà tot interpretant una de les xiquetes de l'obra de Matilde Salvador. Ja en l'any 2008 participà en 1707-2007: De la nit a la mañana, Femení Singular i La mirada del primat.
La nostra actriu es fan del grup britànic Cold Play i una gran lectora de literatura escrita en anglés. Sens dubte trobarem a faltar les seues quiches i el seu caràcter extrovertit i afable durant la seua estada a terres germàniques.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Una correcció...
Hannover no està en Baviera... Està en la Baixa Saxonia

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per l'apunt!

Anònim ha dit...

No em digues que Hannover s´ha deixa´t a Baviera i se n´anat en la nana eixa de Saxonia ?
És que són tots uns perduts.

P.D. Per cert Salut,has eixit molt bé en la foto.